Naturex


Arganovo olje serum

Arganovo olje serum

Serum iz arganovega olja -Tekoče zlato puščave  - BREZPLAČNA DOSTAVA

Cena 23,18 €


Količina
  

Čisto Arganovo olje pridobljeno s hladnim stiskanjem in imenovano “Tekoče zlato puščave”. To sveto in divje drevo raste le v jugozahodnem delu Maroka in nikjer drugje. Zaradi svojih čudežnih lastnostih velja še danes za čudež, saj mu do živega ne moreta niti suša niti visoke temperature. Drevo živi od 150 – 200 let, zanimivo pa je to, da če odmre po sedmih letih lahko ponovno oživi.Iz njegovih sadežev se pridobiva izredno zdravilno in dragoceno olje.

Pridobljeno olje vsebuje več kot 80 % nenasičenih maščobnih kislin, antioksidante, vsebuje 93,7 % vitamina E, kar je 2x več od olivnega olja, nevtralizira proste radikale, aktivira kisik v celicah, dobro vlaži kožo in skrbi za njeno elastičnost.

Serum je primeren za vsakodnevno uporabo celotne družine. Zaradi močnega regenerativnega in vlažilnega učinka, spodbuja bogatenje celic s kisikom, koži pa daje elastičen in zaščitni naboj.

Navodila za uporabo in opozorila

Serum je namenjen tako moškim kot ženskam. Primeren je za vse vrste kože še posebej je namenjen zreli koži.

Serum nanašajte vsako jutro ali večer na predele obraza, kjer želite doseči učinek. Serum s krožnimi gibi lepo prodre v kožo in ne pušča mastnega videza. Po nanosu je priporočena uporaba Argan kreme.

Kozmetični izdelek je namenjen le za zunanjo uporabo. Izdelek ni testiran na živalih. Izdelek ni primeren za otroke. Serum naj ne bo izpostavljena ognju. Hranite ga v suhem in mračnem prostoru.

Ali ste vedeli?
Pridobivanje arganovega olja po tradicionalni metodi je izredno mukotrpno in dolgotrajno. Vsak orešček se mora ročno zdrobiti in od lupine ločiti jedrca. Za en liter olja je potrebno dvajset ur dela in 40kg sadežev. Jedrca se nato pražijo in zdrobijo. Zdrobljeni masi se primeša voda. Olje se pridobiva iz paste z ročnim stiskanjem.

Kozmetične značilnosti Arganovega olja:

lase naredi močne in sijoče;
stimulira regeneracijo in oksidacijo kože;
koži daje elastičnost in navlaženost;
spodbuja obnavljanje celic;
pomaga koži odpraviti suhost, akne in znake rastezanja;
nevtralizira proste radikale in ščiti proti kožni agresiji;
svetli in otrdi nohte;

 

Dokumenti

Dermatološko poročilo (V angleščini)

Kozmetični izdelek namenjen le za zunanjo uporabo.

Serum je pakiran v embalaži (pumpica) velikosti 30ml.

 

BREZPLAČNA DOSTAVA