Naturex


Krema Caviar

Povrne elastičnost in čvrstost kože

Cena 29,28 €


Količina
  

Bi se radi vrnili v čas Imperia Rusije, ko so ljubitelji morali za poslastico, za okus kaviarja naročati vzorce?

Ni potrebe, za ljubitelje, kot tudi za tiste, ki še niso pridobili njegovega okusa, lahko zdaj vsak dan uživajo v vzorcu, njegovemu razvajanju in razkošju njegovih sestavin z izdelki za nego kože.

Če menite, da je dodajanje kaviarja kozmetiki prevara, se motite.
Dodajanje kaviarja  za Caviar Essence, ponuja bogastvo vitaminov in mineralov, neguje kožo in zmanjša znake staranja.
Kot vsa ostala jajca vsebuje veliko hranilnih snovi. Olje jajčnega rumenjaka je bil prav tako uporabljen in sicer za ustvarjanje obrazne kreme Caviar Essence, ki daje koži neverjetno svež i mehak občutek.

Naša koža je vsak dan izpostavljena nevarnim vplivom iz okolja (onesnaževanju). In kot se vsi zavedamo, ko se staramo, se nam razvijajo gube. Ta dva dejavnika v vsakdanjem življenju, pospešujejo proces staranja naše kože.

Izdelek anti-age Caviar Essence, ki vsebuje izvlečke kaviarja ustvarja zašito kože pred onesnaževanjem, očisti kožo, ne da bi jo pri tem izsušil, ter pospešuje kožo za proizvodnjo kolagena.

Caviar Essence je ustvarjen dodatek kozmetike za vsak dan, za obnovo poškodovane kože, pa tudi spodbuja metabolizem kožnih celic. Zlahka se absorbira, posebno učinkovit je pri predelih okoli oči, kjer je koža občutljiva in rabi veliko vlažnosti.


Caviar Essence

Lipo-protein linija Caviar s hialuronsko kislino, aloe vero in vitamini. V njegovi sestavi najdemo rafiniran izvleček kaviarja, enega od neprecenljivih kozmetičnih zakladov skritega v morju.
Kožo očisti, regenerira, navlaži (ne izsuši), pospešuje proizvodnjo kolagena, spodbuja metabolizen kožnih celic.

Caviar krema popoln koktajl čiste koncentrirane morske snovi, ki močno spodbuja proces pomlajevanja kože.

Ima visoko vsebnost esencialnih aminokislin, peptidov, strukturne beljakovine, esencialne maščobne kisline, joda in mineralov, ki kožo neverjetno regenerirajo.
Zaradi svojih koristnih lastnosti tonik za učvrstitev, vlaženje kože, globoko in iz dneva v dan pomaga obnoviti elastičnost, čvrstost in gladkost, pa tudi vedno bolj lepoto in svetilnosti.

Navodila za uporabo:

Z žličko nanesite potrebno količino kreme na čisto kožo na obrazu in vratu, ter z lahkimi krožnimi gibi nežno vtrite zjutraj in zvečer. Z lahko krožno masažo, krema popolnoma absorbira.

Uporaba je zelo priporočljiva zjutraj po prhanju, saj pušča kožo sproščeno in navlaženo ter pripravljeno za uporabo ličila ali druge dnevne dejavnosti.

Svetujemo, da v zimskem  času kremo nanesete vsaj 15 minut pred odhodom na zelo hladen zrak in tako zagotovite potreben čas za globinsko prodiranje kreme v kožo. V nasprotnem primeru bo krema zaradi svoje sestave na površini obraza naredila tanko belo plast katera ni škodljiva je pa moteča in neestetska.
Kozmetični izdelek je namenjen le za zunanjo uporabo. Izdelek ni testiran na živalih. Izdelek ni primeren za otroke. Krema naj ne bo izpostavljena ognju. Hranite jo v suhem in mračnem prostoru.


Kozmetične značilnosti Kreme Essence Caviar:

kožo:

očisti
regenerira    
navlaži
pospešuje proizvodnjo kolagena
spodbuja metabolizen kožnih celic
obnovi elastičnost čvrstost in gladkost
koži daje lepoto in svetilnost

Kozmetični izdelek namenjen le za zunanjo uporabo.

Krema je pakirana v embalaži velikosti 50ml.