Naturex


Krema s perlinim mikroprahom

Krema s Perlinim mikroprahom - krepi imunski sistem

Cena 30,40 €


Količina
  


Zaradi vsebnosti učrstvitvenega tonika, vlaži kožo globinsko in dnevno povrne elastičnost in čvrstost. Koži ravno tako povrne gladkost in lesk brez mastnega videza kože.
Mikronizirani prah, dobljen iz biserov, povsem brez nečistoč in kontaminantov, ter ostale sestavine v kremi z uporabo visoke tehnologije in znanja nas pripeljejo do takšnega izjemnega izdelka kot je krema  z bisernim prahom. V  procesu s katerim kalcijev karbonat skupaj z beljakovinami katere vsebujejo biser, postanejo aktivni kalcij in aminokisline, katere so 100% topne v vodi, tako se tudi absorbirajo v naše telo ter blagodejno vplivajo nanj.
Mikronizirani biser v prahu vsebuje različne aktivne prehranske sestavine: 17 vrst aminokislin, velike količine aktivnega kalcija in elementov v sledovih, kot so magnezij, cink, mangan, železo, selen, stroncij in titan.

Dnevna uporaba kreme s perlinim mikroprahom izboljšuje delovanje imunskega sistema tako, da pospešuje rast novih celic, kar lahko opazite po gladkosti in elastičnosti kože (anti-aging efekt), zmanjšanju grobosti kože in uničenju kožnih strupov, z ostalimi aktivnimi sestavinami pa vrača mladost vaše kože, naravno in varno.
Krema ima zaščitni faktor pred soncem 15, Tocopherol (naravni antioksidant) vitamini B, E, A in F ščitita kožo pred UVA in UVB radiacijami.


Navodila za uporabo in opozorila
Primerna je za vse vrste kože še posebaj je namenjena koži potrebne učvrstvitve, svežine in razstrupljanja. Z žličko nanesite potrebno količino na  očiščen obraz, vrat in dekolte ter s krožnimi gibi nežno vtrite.Vlažilni dejavniki bodo zaščitili vašo kožo skozi ves dan s končnim rezultatom svilnate kože, ki  traja in je opazna od prvega nanosa. Sladkast nežen vonj kreme vas bo spomnil, da mikronizirani biser deluje skozi cel dan. Krema s krožnimi gibi lepo prodre v kožo in ne pušča mastnega videza.  Svetujemo, da v zimskem  času kremo nanesete vsaj 15 minut pred odhodom na hladen zrak in tako zagotovite potreben čas za globinsko prodiranje kreme v kožo. V nasprotnem primeru bo krema zaradi svoje sestave na površini obraza naredila tanko belo plast katera ni škodljiva je pa moteča in neestetska.
Kozmetični izdelek je namenjen le za zunanjo uporabo. Izdelek ni testiran na živalih. Izdelek ni primeren za otroke. Krema naj ne bo izpostavljena ognju. Hranite jo v suhem in mračnem prostoru.

Ali ste vedeli?
Tako Perla krema kakor Gold krema vsebujeta močne sestavine proti izsušitvi kože in staranju. Seveda je odvisno od kože a kremi naj bi se uporabljali nekje po 35 letu ali celo po 40 letu starosti, zaradi njune “teže” teksture katero vsebujeta. Kremi sta priporočljivi osebam z večjo potrebo vlaženja. Priporočljivi sta tako v poletnih kot zimskih dneh.

Kozmetične značilnosti Perla kreme

Pospešuje rast novih celic
Izboljša gladkost in elastičnost
Zmanjšuje grobost kože
Uničuje kožne strupe (vsebuje Tocopherol)
Vrača mladost koži
Gladi obstoječe gube
Vsebuje zaščitni factor pred soncem 15
Vitamini B,E,A in F ščitijo kožo pred UVA in UVB radiacijami

Datoteke

Ovitek kreme

Kozmetični izdelek namenjen le za zunanjo uporabo.

Krema je pakirana v embalaži velikosti 50ml.