Naturex


Snake active serum

Snake Active serum

Serum iz kačjega strupa (Snake Active) - občutno zmanjšuje gube okoli oči - BREZPLAČNA DOSTAVA

Cena 40,26 €


Količina
  Po uspešni prodaji kreme za obraz Snake Active smo našo ponudbo razširili še s serumom, ki ima še bolj koncentrirano učinkovino kačjega strupa (4%) za še boljše rezultate na izbranih mestih. 

Tisti, kateri želite obrazne gubice preprečevati oziroma zmanjševati  brez lepotnih operacij in inekcij uporabite serum Snake active.
Snake active serum rešuje problem preprečevanja gubic in staranja na strogo kozmetični podlagi.

Serum bazira na polipeptidu, najdenem v kačjem strupu kače Tropidolaemus wagleri. Polipeptid posnema učinek “Waglerina-1” kateri je osnovna beljakovina v strupu pitona. “Waglerin-1” zavira nevromuskularno komunikacijo. Ko kača ugrizne svoj plen, strup blokira živčne impulze v mišicah in s tem paralizira svojo žrtev.Sintetična imitacija delov strupa povzroča sprostitev obraznega krčenja mišic zaradi česar je koža bolj gladka in voljna.

Retinol, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Koencin Q-10, Kolagen, Elastin pripomorejo k odličnemu “anti-aging” efektu na vseh vrstah kože, predvsem na zreli koži. Ticopherol (naravni antioxidant) in vitamina A in E ščitita kožo pred predčasnim učinkom staranja in preprečujeta UVA in UVB radiacije.

Šipkova olja in karitejevo maslo zagotavlja, da je produkt brez olja, brez mineralnih olj ali drugih kompozitov. Ne pušča mastne kože zaradi izredno močne vpojne moči.


Navodila za uporabo in opozorila


Serum je namenjen tako moškim kot ženskam. Primeren je za vse vrste kože še posebej je namenjen zreli koži.

Serum nanašajte vsako jutro ali večer na predele obraza, kjer želite doseči učinek. Serum s krožnimi gibi lepo prodre v kožo in ne pušča mastnega videza. Po nanosu je priporočena uporaba Snake Active kreme.

Kozmetični izdelek je namenjen le za zunanjo uporabo. Izdelek ni testiran na živalih. Izdelek ni primeren za otroke. Krema naj ne bo izpostavljena ognju. Hranite jo v suhem in mračnem prostoru.


Ali ste vedeli ?


Snake active serum vidno in občutno zmanjša gubice v 28 dneh za 52% in izboljša teksturo kože ter jo zgladi za kar 82%;


Kozmetične značilnosti Snake Active kreme in seruma

preprečevanja gubic,;
preprečevanje staranja,;
revitalizira in regenerira kožo;
izboljša ton kože ter vlaži v globino;


Datoteke

Dermatološki test (Angleščina)
Test draženja kože (Angleščina)


Kozmetični izdelek namenjen le za zunanjo uporabo.

Serum je pakiran v embalaži (pumpica) velikosti 30ml.

 

BREZPLAČNA DOSTAVA