Naturex


Krema Himalajski Goji

Krema s Himalajskimi Goji sadeži - Goji krema - BREZPLAČNA DOSTAVA

Cena 23,18 €


Količina
  

Krema s Himalajskimi Goji sadeži – naraven anti-age učinek

Goji sadeži se v tradicionalni Kitajski medicini uporabljajo že več kot 2000 let. Njihova prisotnost v medicini je bila zelo velika a svetovno poznana je seveda po zelo močnem in naravnem anti-aging efektu.. Zaradi bogate hranilne vrednosti pa so dobile naziv “ sadež vseh sadežev”
Goji jagode se ponašajo z bogato vsebnostjo antioksidantov ter vitaminov C, B1, B2, B6 in E.

Z vsakodnevno uporabo KREME S HIMALAJSKIMI GOJI JAGODAMI občutno izboljšamo metabolizem celic naše kože. Močan anti-age učinek goji jagod pripomore k pospeševanju rasti novih celic, zaradi katerih je koža mehkejša ter bolj elastična. Koži vrača mladosten in naraven videz. Kljub prijetnemu nežnemu vonju goji jagod, krema ne vsebuje alergenov.


Navodilo za uporabo in opozorila


Kremo Goji uporabljajo tako ženske kot moški. Primerna je za vse tipe kože, katero lahko uporabljate za vsako dnevno vlaženje in hkrati za glajenje kože, zmanjševanje in preprečevanje starostnih gub. Krema je primerna za zrelo kožo saj je  kot končni produkt dermo-stimulator, močan antioksidant in na vse zadnje vsebuje velik “anti – age” efekt. Kremo uporabljajte zjutraj in zvačer na očiščeno in suho kožo. Z žličko nanesite potrebno količino, ter s krožnimi gibi nežno vtrite. Krema s krožnimi gibi lepo prodre v kožo in ne pušča mastnega videza. Učinek kreme opazimo že po prvem nanosu. Svetujemo, da v zimskem  času kremo nanesete vsaj 15 minut pred odhodom na zelo hladen zrak in tako zagotovite potreben čas za globinsko prodiranje kreme v kožo. V nasprotnem primeru bo krema zaradi svoje sestave na površini obraza naredila tanko belo plast katera ni škodljiva je pa moteča in neestetska. Goji jagode so pridelane na ekološki način, ter ne vsebujejo parabenov.
Kozmetični izdelek namenjen le za zunanjo uporabo. Izdelek ni testiran na živalih. Izdelek ni primeren za otroke.


Ali ste vedeli?

vsebujejo polisaharide, kateri bogatijo naš obrambni sistem v telesu;
vsebuje 19 različnih aminokislin vključno z osmimi potrebnimi za življenje;
goji jagode naj bi vsebovale kar desetkrat več antioksidantov kot grozdje ter so zato odlična rešitev pri ohranjanju mladostnega videza;
goji jagode vsebujejo celo več vitamina C kot pomaranče, vitamine B, vitamin E, ter zdrave maščobne kisline;
vsebujejo tudi veliko beta kerotena, ki zmanjšuje možnost za srčne bolezni, artritis in rakava obolenja;


Kozmetične značilnosti Kreme Goji


Dermo-stimulator
Močan antioksidant
Anti-age efekt
Vlaži in gladi kožo

Dokumenti:

Dermatološko poročilo (V angleščini)
Ovitek

Kozmetični izdelek namenjen le za zunanjo uporabo.

Krema je pakirana v embalaži velikosti 50ml.

 

BREZPLAČNA DOSTAVA