Naturex


Krema z zlatom

Krema z Zlatom - ovira delovanje škodljivih prostih radikalov

Cena 29,28 €


Količina
  

 

Krema z Zlatom , RAZKOŠJE za vašo kožo- ovira delovanje škodljivih prostih radikalov

Že skozi tisočletja je uporaba zlata veljala kot razkošen pristop, tako v načinu življenja kakor v kozmetiki in medicini. Že iz časov Kleopatre nam je znano, da je zlato bilo eno izmed ključnih faktorjev njene lepote, saj je zlato  uporabljala za kopeli, kreme in maske. Zlato je učinkovito in blagodejno delovalo na čiščenje kože in telesa. To vrsto čiščenja in nege kože uporabljajo moški in ženske že več kot 2000 let in sedaj ga lahko uporabljate tudi Vi.

ZLATA krema vsebuje olje šipka, karitejevo maslo, koencim Q10, kalcij, retinol ter druge zdravilne učinkovine. Prav tako vsebuje vitamine B, E, A in F, ki ščitijo kožo pred prezgodnjim staranjem zaradi prevelikega vpliva UVA in UVB sevanja.  Zaradi antioksidantskih učinkov ovira škodljivo delovanje prostih radikalov, hkrati  pa spodbuja delovanje drugih zdravilnih učinkovin.

Idealna je za vlaženje ter regeneracijo obrazne kože. Zlata krema, ne samo da obraz vlaži, ampak je učinek vlaženja in učinek svilnatega dotika razkošno povečan. Poudarjamo, da je krema izredno bogate teksture. Kremo priporočamo za vse tipe kože zlasti pa koži kateri je potrebno dodatno vlaženje in svežina, torej zreli koži.
Vlažilna krema bo kožo ščitila skozi ves dan, Vi pa boste zadovoljno občutili svilnato mehkobo Vašega obraza.

Navodila za uporabo in opozorila
Primerna je za vse vrste kože, še posebaj je namenjena zreli koži.  Z žličko nanesite potrebno količino na  očiščen obraz, vrat in dekolte ter s krožnimi gibi nežno vtrite. Krema s krožnimi gibi lepo prodre v kožo in ne pušča mastnega videza. Učinek kreme opazimo že po prvem nanosu. Svetujemo, da v zimskem  času kremo nanesete vsaj 15 minut pred odhodom na hladen zrak in tako zagotovite potreben čas za globinsko prodiranje kreme v kožo. V nasprotnem primeru bo krema zaradi svoje sestave na površini obraza naredila tanko belo plast katera ni škodljiva je pa moteča in neestetska.
Kozmetični izdelek je namenjen le za zunanjo uporabo. Izdelek ni testiran na živalih. Izdelek ni primeren za otroke. Krema naj ne bo izpostavljena ognju. Hranite jo v suhem in mračnem prostoru.

Ali ste vedeli?
Že po prvem nanosu kreme boste razumeli zakaj poudarjamo, da je krema razkošje za vašo kožo. To je krema s “težo” in kvaliteto in je vsekakor primerna za zrelejšo kožo.

Kozmetične značilnosti Gold kreme

Kožo revitalizira in vlaži
Regenerira in preprečuje ter zmanjšuje gubice
Kožo varuje pred soncem z zaščitnim faktorjem 15
Deluje kot antioksidant


Datoteke

Ovitek kreme - spredaj
Ovitek kreme - zadaj

Kozmetični izdelek namenjen le za zunanjo uporabo.

Krema je pakirana v embalaži velikosti 50ml.

Krema ni testirana na živalih! Vsebnostni parfum ne vsebuje alergenov.
Hraniti izven dosega otrok.