Naturex


Krema proti poraščenosti

Krema proti dlačicam

Krema proti poraščenosti - Depi Laser - Aktivni sistem - BREZPLAČNA DOSTAVA

Cena 29,28 €


Količina
  

Serija izdelkov Depi Laser so zaviralci rasti dlak in delujejo na dveh nivojih:

Takojšnje pomirjanje razdraženega depiliranega območja in s tem zadrži/prepreči pošiljanje signala v center možganov, ki je odgovoren za regeneracijo dlak.
Fokusirano deluje na rastne celice v lasnih mešičkih.

Po depilaciji z voskom, laserjem ali epilatorjem, živčni sistem pošlje signal v možgane za takojšnjo okrevanje depiliranega območja in pospešenje regeneracije celic in rast dlak.

 

Rezultat:

Daljši intervali med depilacijami in postopno oslabi lasne mešičke. Končni rezultat je v večini primerov preprečitev rasti dlak in dolgoročno ne potrebujemo več depilacije.

 

Prednosti:

Klinično odobren izdelek.
Odlično se obnese tudi pri svetlih ali brezbarvnih dlačicah.
Podaljša se interval med posameznimi depilacijami za 50%-82%.
Dlačice so tanjše, svilnate in postanejo brezbarvne.
Pomirja razdraženo kožo po klasični depilacij.i
Cenovno sprejemljivo.

 

Navodilo za uporabo:

Za uporabo na pazduhah, intimnih predelih in obrazu. Izdelek morate uporabiti nemudoma po tradicionalni depilaciji ali epilaciji. Počakajte da se izdelek popolnoma vpije v kožo. Izdelka ni potrebno obrisati ali izpirati.

 

Opozorilo:

Nekateri voski za telo so bolj agresivni in poleg dlak s telesa odstranijo tudi vrhnjo plast kože. Tak tip voska lahko povzroči, da se po uporabi Depi Laser sistema na tretiranem območju pojavijo majhne pike ali razdraženost kože. Tak pojav mine sam od sebe v dnevu ali dveh. Da se takim primerom izognemo, priporočamo uporabo nežnih, 100% naravnih ali nežnih sintetičnih voskov.

Pri uporabi depilacijske kreme namesto laserske obdelave, depilacije ali epilacije, bodo rezultati slabši od omenjenih in sicer lahko tudi do 80%.

 

Sestavine (INCI):

Aqua, Anthemis Nobilis flower extract, Calendula Officinalis flower extract, Camellia Sinensis leaf extract, Lauryl Isoquinolinum Bromide, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) leaf extract, Polysorbate 20, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis leaf juice, Allantoin, Ascorbic acid, Hydrolyzed Vegetable Protein, Tocopheryl Acetate, Dehydroacetic acid, Fragrance (supplement), Sorbic acid, Caramel, CI 42053,CI 16035.

Opozorilo:

Uporabljati samo za namene, za katere je bila krema izdelana, in v skladu z navodili za uporabo. Izogibajte se stiku z očesno sluznico. Ne hranite v bližini otrok. Izdelka ne uporabljajte, če obstaja kakršna koli znana občutljivost na katero izmed sestavin izdelka.

Izdelek ni testiran na živalih.
Ne vsebuje sestavin živalskega izvora.
Proizvajalec uporablja GMP in ISO standarde kakovosti.

Krema je pakirana v embalaži velikosti 30ml.

 

BREZPLAČNA DOSTAVA