Naturex


Snake Active krema

Kačja krema (Snake Active) - občutno zmanjšuje gube na koži - BREZPLAČNA DOSTAVA

Cena 28,06 €


Količina
  Obrazne linije se oblikujejo že v mladosti z različnimi obraznimi potezami in so vsekakor vidne ter kasneje tudi estetsko moteče. Med komuniciranjem s pomočjo govora in obrazno mimiko uporabljamo približno 60 obraznih mišic. Dviganje obrvi, smejanje, mrščenje, to so najpogostejše obrazne poteze, katere s časom ustvarijo globoke in vidne gube na čelu, okrog oči skratka na celotnem obrazu.

Tisti, kateri želite obrazne gubice preprečevati oziroma zmanjševati  brez lepotnih operacij in inekcij uporabite kremo Snake active.
Snake active krema rešuje problem preprečevanja gubic in staranja na strogo kozmetični podlagi.

Kačja različica kreme bazira na polipeptidu, najdenem v kačjem strupu kače Tropidolaemus wagleri. Polipeptid posnema učinek “Waglerina-1” kateri je osnovna beljakovina v strupu kače. “Waglerin-1” zavira nevromuskularno komunikacijo. Ko kača ugrizne svoj plen, strup blokira živčne impulze v mišicah in s tem paralizira svojo žrtev.Sintetična imitacija delov strupa povzroča sprostitev obraznega krčenja mišic zaradi česar je koža bolj gladka in voljna.

Kačjo kremo so testirali 28 dni z nanosom dvakrat na dan, raziskava je pokazala občutno zmanjšanje gub na koži in povečanje gladkih linij na obrazu.
Retinol, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Koencin Q-10, Kolagen, Elastin pripomorejo k odličnemu “anti-aging” efektu na vseh vrstah kože, predvsem na zreli koži. Ticopherol (naravni antioxidant) in vitamina A in E ščitita kožo pred predčasnim učinkom staranja in preprečujeta UVA in UVB radiacije.

Šipkova olja in shea maslo zagotavlja, da je produkt brez olja, brez mineralnih olj ali drugih kompozitov. Ne pušča mastne kože zaradi izredno močne vpojne moči.


Navodila za uporabo in opozorila


Krema je namenjena tako moškim kot ženskam. Primerna je za vse vrste kože še posebaj je namenjena zreli koži kot dnevna vlažilna krema in nočna nega.
Z žličko nanesite potrebno količino na obraz, vrat in dekolte ter s krožnimi gibi nežno vtrite. Krema s krožnimi gibi lepo prodre v kožo in ne pušča mastnega videza. Učinek kreme opazimo že po prvem nanosu. Svetujemo, da v zimskem  času kremo nanesete vsaj 15 minut pred odhodom na zelo hladen zrak in tako zagotovite potreben čas za globinsko prodiranje kreme v kožo. V nasprotnem primeru bo krema zaradi svoje sestave na površini obraza naredila tanko belo plast katera ni škodljiva je pa moteča in neestetska.
Kozmetični izdelek je namenjen le za zunanjo uporabo. Izdelek ni testiran na živalih. Izdelek ni primeren za otroke. Krema naj ne bo izpostavljena ognju. Hranite jo v suhem in mračnem prostoru.


Ali ste vedeli ?


Krema Snake active vidno in občutno zmanjša gubice v 28 dneh za 52% in izboljša teksturo kože ter jo zgladi za kar 82%;


Kozmetične značilnosti Snake active kreme

preprečevanja gubic,
preprečevanje staranja,
revitalizira in regenerira kožo,
izboljša ton kože ter vlaži v globino.


Datoteke

Dermatološki test (Angleščina)
Test draženja kože (Angleščina)
Ovitek kreme

Kozmetični izdelek namenjen le za zunanjo uporabo.

Krema je pakirana v embalaži velikosti 50ml.

 

 

BREZPLAČNA DOSTAVA